Florencepas & Ooievaarspas

Als u in het bezit bent van een Florencepas of een Ooievaarspas, kunt u in aanmerking komen voor kortingen op maaltijden bij Gewoon Lekker Thuis.

Florencepas

Florencepas
Met de Florencepas kunt u kortingen krijgen bij verschillende organisaties, waaronder bij Gewoon Lekker Thuis. De pas is voor €24,00 per kalenderjaar te koop. U komt met deze pas bij ons in aanmerking voor 10% korting op de MenuEasy maaltijden.

Voor meer informatie over de Florencepas klik hier 

Ooievaarspas

Ooievaarspas
Om in aanmerking te komen voor de Ooievaarspas, moet u aan een aantal voorwaarden voldoen. De Gemeente Den Haag bekijkt of u voldoet aan de voorwaarden en stelt vast of u recht heeft op de pas. Na het ontvangen van de pas kunt u met korting maaltijden bestellen. 
U komt na goedkeuring in aanmerking voor €2,20 korting op de maaltijden bij Gewoon Lekker Thuis. De korting geldt alleen op de maaltijden, dus niet op de soepen, jus, sauzen en desserts.

Voor meer informatie over de Ooievaarspas klik hier


Let op: indien u gebruik wilt maken van één van de kortingsmogelijkheden, dient u eerst onze accordering af te wachten voordat u een bestelling plaatst. Wij moeten de pas namelijk bij de betreffende instantie verifiëren. Bij het aanmelden als nieuwe klant, wordt er telefonisch contact met u opgenomen en kunt u de pasnummer(s) doorgeven. Indien u al klant bent en later in het bezit komt van een kortingspas, kunt u contact opnemen met onze klantenserivce.